Silkeborg-Voel er klar til slutspillet i kvindehåndbold

Silkeborg-Voel fik det nødvendige point ude mod Randers HK efter et afvekslende drama.

Silkeborg-Voel og Randers HK fra en tidligere kamp i oktober.

Med uafgjort 29-29 ude mod Randers HK i et afvekslende drama er Silkeborg-Voel klar til slutspillet i HTH Go Ligaen i kvindehåndbold.

Med to grundspilskampe tilbage ligger holdet på syvendepladsen med 22 point, og det kan ikke længere nå at blive skubbet ud af top-8.

Randers ligger nummer otte med 16 point og har altså stadig muligheden for at nå med i det gode selskab, som går videre til slutspillet. Konkurrenten er TTH, som på niendepladsen også har 16 point, men for en kamp færre.

Silkeborg-Voel kom blæsende fra start, fejede hen over halgulvet i Arena Randers og bragte sig på fem minutter foran med 5-0.

Derfra tog Randers fat og kom på 6-6 efter 13 minutter. Og sådan fortsatte det længe med at bølge op og ned.

Ved pausen førte Silkeborg-Voel med 15-13 og kom fem minutter ind i anden halvleg foran 19-14. Randers kæmpede dog lystigt videre, og nåede på 18-19.

Gæsterne kom på 24-21, og Randers åd sig tilbage til 24-24, før hjemmeholdet pludselig øjnede sejren ved 28-26 med 3 minutter og 29 sekunder tilbage.

Men heller ikke Silkeborg-Voel lod sig knække i modvinden, og 38 sekunder før tid scorede holdets Jette Hansen til 29-28.