Silkeborg-træner: Nye spillere får det til at fungere

Cheftræner Peter Sørensen ser sommerens forstærkninger som afgørende for den opadgående formkurve.

Silkeborg lignede et sikkert bud på en nedrykningskandidat i sæsonens første mange kampe, men på det seneste er det begyndt at fungere for de rødblusede. Syv point i de seneste tre kampe er det blevet til. Det skyldes ikke mindst de mange nytilkomne profiler, der nu er begyndt at slå til, mener cheftræner Peter Sørensen.
    
- Det, vi lykkedes med i 1. division med de spillere, vi havde, giver selvfølgelig udfordringen at gøre det på samme succesfulde måde i Superligaen. Så er det, man bruger transfervinduet til at forstærke sig, og først da vi havde gjort det, begyndte det at fungere, siger Peter Sørensen til mja.dk og fremhæver Ibrahim Moro, Nicklas Helenius og Mikkel Cramer.
    
Fredag aften kan den gode stime forlænges i hjemmekampen mod FC Nordsjælland. Silkeborg har slået et hul på tre point til bundholdene OB og Esbjerg. FC Nordsjælland har høstet et enkelt point mere end silkeborgenserne og har historikken på sin side før fredagens møde. I de seneste ti indbyrdes opgør er FCN nemlig løbet med otte sejre, mens to er endt uafgjort.
    
 Peter Sørensen har respekt for de nordsjællandske gæster på trods af holdets lave gennemsnitsalder.
    
- FC Nordsjælland har en klar idé om, hvordan de vil spille, og den proces er indledt med, at træner Kasper Hjulmand er kommet tilbage. De er helt stålsatte på, hvor de vil hen, og det løser de med et ungt hold, der, i kraft af at de er unge, svinger i præstationerne, siger Peter Sørensen.
    
/ritzau/
  


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.