Silkeborg sejrer i duel mellem nedrykkere

Silkeborg vandt 4-2 hjemme over Hobro i den næstbedste danske fodboldrække. Fremad Amager sejrede også.

Emil Holten var dagens farligste silkeborgenser med to scoringer.

To af nedrykkerne fra Superligaen mødtes lørdag i den næstbedste danske fodboldrække, og Silkeborg var bedst og vandt på hjemmebane med 4-2 over Hobro.

Med sejren rykker Silkeborg forbi Hobro i tabellen, hvor Kent Nielsens tropper på fjerdepladsen nu har 12 point efter 6 kampe.

Hobro har på sjettepladsen ti point efter de første seks spillerunder.

I lørdagens kamp kom Silkeborg foran 1-0 efter ti minutter ved Emil Holten, og Magnus Mattsson fordoblede føringen kort før pausen.

Efter en times spil var Emil Holten igen farlig og nettede til 3-0, inden Mads Kaalund øgede til 4-0 fire minutter senere.

Kampen var reelt lukket med den solide føring, men Hobro blev ved med at kæmpe.

Hobro-angriberen Mads Hvilsom reducerede til 1-4 efter 75 minutter, inden han headede en reducering til slutresultatet 2-4 ind i overtiden.

Tidligere lørdag vandt Fremad Amager med 3-0 ude over HB Køge. Pierre Larsen scorede en enkelt gang, mens angriberen Kristoffer Munksgaard nettede to gange.

Fremad Amager har på tredjepladsen 12 point efter 6 kampe ligesom Silkeborg på fjerdepladsen.

I de to sene lørdagskampe spillede Skive uafgjort 1-1 hjemme mod Kolding IF, mens Esbjerg, den tredje nedrykker fra Superligaen, spillede uafgjort 2-2 hjemme mod Viborg FF.

Viborg topper rækken med 14 point efter 6 kampe, mens Esbjerg er et enkelt point efter på andenpladsen.