Silkeborg sælger ud af stadiongrund

Silkeborg Kommune har sat en stor del af den gamle stadiongrund til salg. 60 millioner kroner forventer kommunen at tjene.

Har du rigtig mange penge, så kan du få et meget eftertragtet stykke grund i Silkeborg midtby.
Silkeborg Kommune har netop udbudt et stykke af den gamle stadiongrund, hvor der på de knap 9.500 kvadratmeter skal der bygges 4.300 kvadratmeter lave boliger i to-tre etager.

- Det nye stadion giver plads til mange nye boliger i et attraktivt område i byen, hvor der også bliver grønne åndehuller og boldbaner. Det er netop den byudvikling, der er brug for, når vi skal skabe vækst og nye arbejdspladser i Silkeborg, siger borgmester Steen Vindum (V) til silkeborgnyt.dk.

Stadiongrunden sælges, fordi der ikke længere er brug for den. Byens nye stadion, JYSK Park, står nemlig klar om halvandet år.

Overskud skal bruges på nyt stadion
Silkeborg Kommune regner med at salget af hele stadiongrunden i alt vil indbringe 60 millioner kroner til kommunekassen – penge, som skal bruges på det nye stadion ved Silkeborgmotorvejen.

Sidste frist for at byde på grunden er om præcis en måned, den 6. april klokken 12. Det er dog ikke hvem som helst, der kan komme i nærheden af det eftertragtede stykke jord. Mindsteprisen for stadiongrunden er nemlig 12,9 millioner kroner eksklusiv moms. 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Samfund.