Silkeborg Ry Golfklub er Årets Golfklub 2019

Landets tredjestørste golfklub kan nu også kalde sig landets bedste. Silkeborg Ry Golfklub er kåret til Årets Golfklub 2019.

Silkeborg Ry Golfklubs formand, Poul Hansen (tv) modtager plaketten fra Golfavisen/Golfmagasinets chefredaktør, Kim Hennningsen, som det synlige bevis på valget til Årets Golfklub 2019. Foto: Per Pedersen

Silkeborg Ry Golfklub er kåret som årets bedste.

Det er mixet af et godt klubliv, seriøst elitearbejde og mange nye medlemmer, der får pilen til at pege på Silkeborg Ry Golfklub som landets bedste.

- Det er med stor stolthed, vi modtager denne kåring, og det bekræfter os i, at der er noget rigtigt i den linje, vi har anlagt i driften af denne klub. Vi har på flere måder vovet pelsen og udfordret omgivelserne med store turneringer, siger formand Poul Hansen.

Læs også Arrangør er tilfreds med golfværtskab

Satser både på bredden og eliten

Det er Golfmagasinets læsere, der har nomineret landets klubber, og en komité på fem personer har kåret årets vinder.

En af begrundelserne for, at Silkeborg Ry Golfklub løber med prisen, er, at de mestrer at satse på både eliten og bredden.

- Klubben har bare det hele: Fantastiske baner, internationale golfoplevelser, toptræningsfaciliteter både ude og inde, restaurant, café, proshop, imødekommende og venlige ansatte, en proaktiv ledelse – og ikke mindst en masse fantastiske medlemmer og frivillige ildsjæle, som skaber et hyggeligt og imødekommende klubmiljø, skriver en af læserne.

05:50

TV MIDTVEST var med i 2018, da Silkeborg for første gang var værte for golfturneringen Made in Denmark, hvor der var op mod 100.000 tilskuere.

Luk video

Silkeborg Ry Golfklub har som den eneste i landet været vært ved store turneringer.

Chefredaktøren for Golfavisen/Golfmagasinet fortæller, at klubben har været en foregangsklub, fordi den har afviklet store turneringer som Made in Denmark European Tour i 2018 og Made in Denmark Challenge Tour i 2019.

Det er en af grundene til, at klubben nu løber med prisen som Årets Golfklub 2019.

Klubben har store golfprofiler som Thomas Bjørn og Morten Ørum Madsen.