Silkeborg rejser sig og tager sæsonens første sejr mod Skive

Efter et nederlag i første runde rejste Silkeborg sig onsdag med en sejr over Skive i 1. Division.

Silkeborg IF

Silkeborg kunne onsdag sætte de første point ind på kontoen i jagten på et comeback til Superligaen. Her blev Skive på Jysk Park i Silkeborg slået 2-0.

Dermed fik superliganedrykkerne oprejsning efter et skuffende nederlag til FC Helsingør i sidste uges sæsonpremiere i 1. Division.
Skive har stadig de første point til gode efter også at have tabt i første runde.

Første halvleg onsdag endte, som den startede, med 0-0 på måltavlen. Hjemmeholdet var ganske vist i kontrol, men det kneb med at komme frem til de store chancer. Når det i enkelte tilfælde lykkedes, manglede skarpheden.

Tendensen fortsatte fra anden halvlegs start. Silkeborg sad på bolden og havde tydeligvis mere individuel kvalitet, men når det gjaldt, svigtede afslutningerne.

Lige indtil der var gået cirka et kvarter. Så fik Emil Holten prikket hul på målbylden. Silkeborg erobrede bolden midt på banen. Den endte lidt uden for feltet i fødderne på Holten, der hurtigt lagde den til rette og bankede 1-0-scoringen i kassen.

Herefter slækkede hjemmeholdet en smule på presset, og Skive fik sammensat et par angreb. Men helt farligt blev det aldrig, og så slog Silkeborg til igen.

Efter lidt rodet spil i Skive-feltet sparkede kun 20 år gamle Sebastian Jørgensen bolden i mål til slutresultatet.
Esbjerg skal også i aktion onsdag. Vestjyderne tager hjemme imod HB Køge.

Sidste sæsons nummer to i landets næstbedste række, Viborg, spiller også hjemme mod Kolding.