Silkeborg IF opjusterer forventning

Silkeborg IF opjusterer forventningerne til regnskabet i 2015. Det sker efter salg af stort byggeprojekt.

I Superligaen ligger Silkeborg trods et godt forår stadigvæk sidst, men klubbens fans kan trøste sig med, at der trods alt er styr på økonomien i klubben. Fodboldklubben sælger et stort byggeprojekt oog opjusterer forventningen til regnskabet.

- Der er flere grunde til, at vi har valgt at sælge. En af de vigtigste er, at byggeriet (af et nyt stadion red.) af det projekt, vi har udviklet i samarbejde med arkitektfirmaet Schmidt Hammer Lassen Architects, skal i gang nu, siger klubbens administrerende direktør Kent Madsen.

For et års tid siden købte selskabet bag fodboldklubben Silkeborg en bygning med planer om at indrette den til 18 luksuslejligheder.

Hurtigt fortjeneste

Bygningen og planerne er nu solgt videre til to lokale virksomheder et års tid efter for 21,5 millioner kroner, og det får Silkeborg til at opjustere forventningerne til årets resultat.

I stedet for et forventet overskud på nul til fire millioner kroner, budgetterer selskabet bag klubben nu med et overskud på to til seks millioner kroner.

- Vi er en lille organisation og har i øjeblikket hænderne fulde med at planlægge byggeriet af byens nye stadion, Jysk Park, ud over den daglige drift af forretningen, siger Kent Madsen til klubbens hjemmeside.

Silkeborg købte den nu videresolgte ejendom for 12 millioner kroner i 2014.

 

/ritzau/


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Samfund.