Silkeborg IF henter brasilianer

Peter Sørensen har sikret sin erstatning for Nicklas Helenius, der har forladt klubben efter den forgangne sæson.

Tilskuerene i Silkeborg kan ikke blot se frem til et nyt stadion efter sommerpausen, men også brasilianske sambarytmer. Superligaklubben har således den 26-årige angriber Alexssander Medeiros de Azeredo, som kommer til klubben på halvanden år lang kontrakt.

Brasilianeren kommer fra et ophold i den mexicanske klub Celava FC, men det er et helt andet sted Silkeborg IF har spottet talentet. Det skete nemlig under hans ophold i svenske Hammarby i 2016.

- Alex er en god afslutter med begge ben og kan skabe noget på egen hånd samtidig med, at han er dygtig til at indgå i spilrelationerne med den øvrige del af holdet. En af mine svenske kontakter har karakteriseret ham som en brasiliansk pitbull, siger SIF-træner, Peter Sørensen.

I 2016 spillede angriberen 28 Allsvenskan-kampe for Hammarby og scorede fem mål. Desuden er han noteret for fire mål i Svenska Cuppen, den svenske udgave af pokalturneringen. Hovedpersonen selv glæder sig til sit ophold i Søhøjlandet.

- Jeg havde et godt år i Hammarby og vil gerne gentage det her i Silkeborg. Den svenske og danske liga ligner lidt hinanden, så jeg ser gode muligheder for også at få succes her, siger Alexssander Medeiros de Azeredo, der møder ind sammen med resten af truppen til træningsstart d. 21. juni.

 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.