Silkeborg IF fyrer cheftræner

Svigtende resultater har fået bestyrelsen i Silkeborg IF til at stoppe samarbejdet med Peter Sørensen med omgående virkning.

Bestyrelsen i Silkeborg IF har fyret cheftræner Peter Sørensen. Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Det gør ondt at træffe sådan en beslutning, for Peter har været en dygtig træner og manager for Silkeborg IF gennem det meste af den periode på snart tre år, han har været her.

- Men nedrykningen og den efterfølgende skæve start på sæsonen i NordicBet Ligaen har fået bestyrelse og direktion til at vurdere, at der - populært sagt - trænger til at blive "rørt rundt i gryden," siger Silkeborg IF's adm. direktør, Kent Madsen. 

Afslutningen på sidste sæson og begyndelsen på denne har været utilfredsstillende ifølge direktøren, og derfor stopper de nu samarbejdet. En beslutning, der blev truffet på et bestyrelsesmøde tirsdag formiddag.

Arbejder på afløser

Silkeborg IF forventer i løbet af de næste dage at kunne præsentere klubbens nye cheftræner.

- Vi arbejder på højtryk, men skal lige have endelig aftale på plads, før vi kan offentliggøre løsningen, siger Kent Madsen.

Peter Sørensen kom til Silkeborg IF i september 2015. Her lå klubben midt i den næstbedste række og havde netop afbrudt samarbejdet med Kim Poulsen.

Peter Sørensen førte SIF tilbage til Superligaen, hvor det i seneste sæson blev til et kikset forår, hvor pokalfinalen mod Brøndby var eneste lyspunkt. Herefter fulgte nedrykning og en skæv start uden sejre og mål i tre kampe i NordicBet Ligaen.

Silkeborg, der ligger næstsidst i 1. division, møder på søndag Roskilde på udebane.

Det var med tunge fodboldstøvler, at Silkeborg IF måtte rykke ned i 1. division. Og støvlerne er ikke blevet meget lettere, efter sæsonens første kampe i den næstbedste række - 1 point og 0 mål står der på bundlinjen. Se mere om den dårlige sæsonstart her.

 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.