Silkeborg IF forlænger kontrakt med Magnus Mattsson

Mandag har topscorer Magnus Mattsson forlænget sin aftale med Silkeborg IF, så den nu løber frem til sommeren 2023.

Midtbanespiller Magnus Mattsson forlænger sin kontrakt med Silkeborg IF. Det betyder, at topscoren vil spille i den røde trøje indtil sommeren 2023.

Det skriver Silkeborg IF i en pressemeddelelse.

Mattsson har spillet for Silkeborg IF, siden han var 12 år, og han glæder sig over forlængelsen.

- Det er en fed følelse. Jeg er meget glad lige nu. Det har været en lang og sej proces, men jeg er glad for det resultat, vi står med nu, siger Magnus Mattsson i pressemeddelelsen.

quoteNår jeg har valgt at forlænge fremfor at lade kontrakten udløbe til sommer, hænger det også sammen med, at SIF er min klub, har hjulpet mig rigtig meget, og jeg har været her i mange år

Magnus Mattsson, spiller, SIF

- Når jeg har valgt at forlænge fremfor at lade kontrakten udløbe til sommer, hænger det også sammen med, at SIF er min klub, har hjulpet mig rigtig meget, og jeg har været her i mange år. At kunne få lov til at give noget tilbage til Silkeborg IF betyder meget for mig, siger Magnus Mattsson.

Med kontraktunderskrivelsen går de fælles bestræbelser nu på at sikre klubben oprykning til 3F Superligaen til sommer.

- Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi gennem længere tid har talt med Magnus om en forlængelse og heller ikke, at han er en vigtig spiller på vores hold. Derfor er vi også glade for, at det nu er lykkedes, siger SIF’s sportschef Jesper Stüker.

Silkeborg IF ligger lige nu nummer fire i 1. division.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.