Silkeborg henter tidligere FCM-talent

Frederik Møller er ny spiller i Silkeborg IF.

Silkeborg IF opruster til den kommende sæson på venstreback, hvor 24-årige Frederik Møller har skrevet under på en to-årig kontrakt.

– Det er en rigtig dygtig spiller, som vi har skrevet kontrakt med. Han har erfaring og lysten til at spille for os i NordicBet Ligaen. Vi ved, hvad vi får fra ham, siger Silkeborg Ifs manager, Peter Sørensen, til klubbens hjemmeside. 

Frederik Møller er hentet i AGF, hvor der ikke var udsigt til megen spilletid, men han har fået hele sin fodboldopvækst i ulveland. Han er født i Ikast og var en del af FC Midtjyllands akademi fra han var 12 år gammel.

Det blev dog aldrig til noget gennembrud på førsteholdet. Siden har han været forbi Hobro, AC Horsens og altså senest AGF.

– Jeg kommer til SIF for at spille fodbold. Det var ikke holdbart med min situation i AGF, så jeg er glad for at SIF og Peter (Sørensen, red.) kom på banen, siger Frederik Møller til klubbens hjemmeside.

– 1. division er en svær række. Jeg spillede selv for AC Horsens, da vi rykkede op i samme sæson som SIF. Det skal vi gerne gøre igen, fortsætter han.

Foruden 50 kampe i Superligaen har Frederik Møller også spiller 42 ungdomslandskampe. 

Erstatter pensioneret Cramer

Nyheden kommer samme dag, som Silkeborg IF offentliggør at 26-årige Mikkel Cramer går på en tidlig fodboldpension.

En drilsk skade i knæet sætter en stopper for venstrebackens karriere.

– Det er jo en beslutning, der har presset sig på over længere tid, så selv om jeg gerne ville have fortsat med at spille fodbold, er jeg afklaret med, at det nu er slut. Jeg har givet det den chance, jeg kunne. Smerterne er imidlertid blevet ved med at vende tilbage, og da jeg gerne vil beholde et funktionsdygtigt knæ resten af livet, er der ikke andre mulige beslutninger, siger Mikkel Cramer til klubbens hjemmeside.

Mikkel Cramer har dermed spillet sin sidste kamp i den røde trøje, men han kommer stadig til at være en del af klubben.

Fremover bliver han tilknyttet klubbens sundhedsstab, hvor han udover sine egne erfaringer også kan trække på, at han læser idræt på Aarhus Universitet.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.