Silkeborg fyrer cheftræner - Peter Sørensen ny træner

Silkeborg IF er blevet enig med Kim Poulsen om at afbryde samarbejdet. Klubben har ansat den tidligere AGF-træner Peter Sørensen som ny cheftræner.

Det er et velkendt ansigt der overtager trænertøjlerne i Silkeborg IF. 42-årige Peter Sørensen blev i 2014 fyret som cheftræner i superligaklubben AGF, og er siden blevet en meget benyttet fodboldekspert på TV. Nu skal han forsøge at vende Silkeborg IFs dårlige start i 1. division.

- Jeg er rigtig glad for, at jeg skal være ny cheftræner i Silkeborg IF. Klubben er i Danmark blandt de 10-15 mest interessante klubber for en træner på mit niveau. Samtidig har SIF en særlig plads i mit hjerte, fordi vi har den fortid, vi har sammen. Jeg har altid ønsket mig at vende tilbage på et tidspunkt, og det viste sig så at være det rigtige tidspunkt nu, siger Peter Sørensen.

Peter Sørensen er opvokset omkring Silkeborg, og har spillet 209 førsteholdskampe for Silkeborg IF. Han var med på holdet, der i 1994 blev danske mestre.

Dårlig start

Silkeborg IF har fået en rigtigt dårlig start på sæsonen, efter man sidste år rykkede ned i 1. division. Efter de første ti kampe har klubben blot vundet tre, og ligger kun placeret som nummer otte. Sportschef Jesper Stüker har tidligere kaldt det en fiasko, hvis ikke Silkeborg rykker tilbage i Superligaen denne sæson.

- Jeg vil gerne takke Kim Poulsen for den indsats, han har ydet. Vi har ikke fået de resultater, som vores set-up og spillertrups kvalitet berettiger til. Nu får vi bragt ny energi ind i truppen, og vi er overbeviste om, at det kan forandre situationen, siger Jesper Stüker.

Kim Poulsen fik kun 25 kampe som cheftræner for Silkeborg IF, efter han blev ansat i vinterpausen sidste sæson.

- Jeg ved om nogen, at fodbold handler om resultater, og efter en god drøftelse af tingene er Silkeborg IF og jeg blevet enige om, at vi stopper her. Jeg har været glad for det daglige arbejde med spillere, trænere og personale i klubben, siger Kim Poulsen.

 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.