Silkeborg fik uafgjort i Odense

Silkeborg IF fik et enkelt point med hjem fra kampen mod OB.

Nedrykkerne fra Silkeborg spillede 1-1 onsdag aften, da midtjyderne var på besøg hos OB i Odense. Det er sikkert og vidst, at Silkeborg rykker ligeså hurtigt ud af landets bedste række, som de kom op i den.

14 point er alt, midtjyderne har kunnet skrabe sammen over 30 kampe i Alka Superligaen, og derfor bliver man ifølge cheftræner Kim Poulsen nødt til at finde motivationen andre steder end i sejre og point.

- I sport spørger man altid, hvad der bliver spillet for. Jeg vil hellere kigge på, hvad man spiller med. Vi spiller med stolthed og ære. Gutterne vil stadig vise, at de kan være med. Det er noget, man har set i mange af vores kampe. Vi blev ved med at kæmpe mod OB, og det endte vi med at hente et uafgjort resultat med, siger Kim Poulsen.

Silkeborg-keeper Thomas Nørgaard havde en masse at se til i det midtjyske bur. OB kom frem til mange store muligheder og havde blandt andet fire skud på overligger og stolper.

Men selvom der er nok at lave i Silkeborg-målet, mener Thomas Nørgaard, det kan være svært at holde motivationen intakt, når tankerne falder på nedrykningen.

- Vi viste høj moral mod OB. Men det er svært at holde motivationen oppe, når man ikke har noget at spille for sådan pointmæssigt. Vi prøver på at hente så mange succesoplevelser som muligt i de sidste tre kampe, så vi har noget, vi kan tage med os til næste sæson, siger Silkeborg-keeperen.

Silkeborg har endnu ikke vundet på hjemmebane i denne sæson, og det er da også et af målmandens helt store ønsker, inden turen går til 1. division efter sommerferien.

- En hjemmesejr vil lune rigtig meget. Personligt kunne jeg også godt tænke mig, at der ikke gik mål ind på mig. Det er i hvert fald mit personlige mål, siger Thomas Nørgaard.

Silkeborg slutter sæsonen af med at møde Randers, AaB og FC Vestsjælland.

/ritzau/


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.