Silkeborg detaljer fra at sælge anfører

Det meldes i en fondsbørsmeddelelse, at Mads Emil Madsen med al sandsynlighed forlader Silkeborg IF efter sæsonen.

Mads Emil Madsen har i denne sæson været en af de største profiler hos Silkeborg IF i Superligaen, men nu bliver han efter alt at dømme fortid i klubben.

Klubben melder således ud i en fondsbørsmeddelelse på sin hjemmeside, at den har accepteret et bud på anføreren, og at det kun er enkelte forbehold, der mangler, før skiftet kan blive helt officielt.

- Selskabets dattervirksomhed Silkeborg IF A/S har accepteret et tilbud fra en anden klub vedrøremde en transfer af fodboldspilleren Mads Emil Møller Madsen efter den igangværende sæsons afslutning. Tilbuddet er betinget af enkelte forbehold, der alle forventes opfyldt i løbet af den kommende uge, såt der i fondsbørsmeddelelsen.

Dermed sættes der ikke navn på, hvilken klub som Mads Emil Madsen formentlig skifter til.

Transfersummen nævnes heller ikke i meddelelsen, men der står således om økonomien i salget:

- Ovennævnte transaktion medfører at selskabets resultatforventning i indeværende regnskabsår opjusteres til et resultat før evt. dagsværdiregulering af investeringsejendomme og før skat i intervallet +5 mio. kr. til +10 mio. kr., mod tidligere et resultat i intervallet -5 til +5 mio. kr.

Rygtet til Norge i januar

I januar var der bud efter den 22-årige midtbanegeneral. Det norske medie VG skrev, at den norske topklub Molde havde budt seks millioner kroner for Mads Emil Madsen. Men det endte altså ikke i en transfer.

I stedet spiller han sæsonen færdig for Silkeborg, for hvem han i 2019/2020-sæsonen har spillet 31 kampe for. Her er det blevet til tre scoringer og syv oplæg. Klubben er dog rykket ud af Superligaen definitivt, selvom der stadig mangler få kampe.

Mads Emil Madsen har været en del af førsteholdet i Silkeborg siden sommeren 2017. Siden har han udviklet sig til en stor profil, og i februar 2020 blev han udnævnt til ny anfører trods den unge alder.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Trafik.