SIF-træner efter Aab-kamp: Vi er klar til superligaen

Efter fredagens testkamp mod Aab, er Silkeborg IF’s cheftræner, Peter Sørensen, sikker på, at Silkeborg kan måle sig med topholdene i Alka Superligaen.

De seneste fire testkampe har givet cheftræner, Peter Sørensen, endnu mere blod på tanden, og troen på at hans hold sagtens kan mangle sig med topholdene i den danske Superliga.

- Jeg fik svar på, at vi defensivt på deres hjemmebane kunne modstå et hold, som har ambitioner om at ende i Top 6 - vi matcher AaB godt. I den første time, som var den vigtigste, holder vi fast i vores koncept, hvor vi ser vores spillere på de rigtige positioner. Det var jeg fuldt tilfreds med. Vi spiller også en god 1. halvleg, hvor Helenius dog scorer et flot mål, som vi på en god dag forhindrer, men der er mange gode elementer i dag - der er mange spillere, der viser sig frem fra en god side, og jeg synes, vi ser ud til at være klar, siger Peter Sørensen, Cheftræner, Silkeborg IF til klubbens hjemmeside.

Selvom Silkeborg IF endnu ikke har spillet sin første kamp i sæsonens Alka Superliga, så vurderer han allerede nu, at niveauet ligger højt.

- Det giver en forhåbning om, at hvis vi kan lægge på det niveau her, så kan vi godt være fortrøstningsfulde. Når vi kan spille lige op med AaB, som jeg synes, at vi gjorde, selv om de havde bolden mest og skabte mange chancer, så ser det godt ud, siger Peter Sørensen, Cheftræner, Silkeborg IF til klubbens hjemmeside.

Silkeborg IF spiller sin første kamp i Superligaen, når de fredag den 15. juli møder OB på udebane.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.