Scoringsløse Silkeborg: Vi kan godt til træning

Efter fire kampe har Silkeborg ikke scoret i Alka Superligaen. De mangler lige det sidste, mener Emil Lyng.

Fire kampe inde i sæsonen har Silkeborg stadigvæk ikke scoret i Alka Superligaen. Senest blev det til et 0-4-nederlag fredag aften hjemme mod Lyngby.
    
Men når det første mål kommer, bliver det fulgt op af mange flere, lover offensivspilleren Emil Lyng.
    
- Hvis vi var kommet foran eller havde udlignet, havde det måske gjort forskellen mod Lyngby. Scorer vi bare det ene mål, som vi mangler, kan vi også komme til at score nogle flere, siger han.
    
- Hvis vi endelig skal score, skal vi til at skyde mere på mål. Vi havde få afslutninger i dag (fredag). De få, vi havde, var der ikke nok kvalitet i, siger Emil Lyng.
    
De manglende mål er også noget, som bekymrer forsvarsspilleren Jens Martin Gammelby. Han mener ellers nok, at angriberne kan banke bolden ind.
    
- Til træning kan vi godt sparke bolden ind. Jeg tror, at det handler om selvtillid. Når vi får hul på bylden, så skal det nok komme, siger Gammelby og erkender, at det haltede i begge ender mod Lyngby.
    
- Vi kom skidt fra start, og de scorede to mål rimelig tidligt. Derefter var det som om, at stemningen på holdet bare døde. Det var simpelthen bare pinligt, siger han.
    
Forsvarsspilleren mener, at Silkeborg spillede godt i korte perioder af kampen. Desværre gjorde pauseresultatet, at holdet skulle frem på banen. Det kom i stedet til at koste den anden vej.
    
- Vi fik lagt i godt tryk i starten af anden halvleg. Derefter gik det så lidt galt. Vi spillede ikke mod Lyngby for at få en uafgjort, vi spillede for at vinde, siger Gammelby.
    
Emil Lyng tilslutter sig dette og siger, at hvis holdet skal vinde, så skal de spille godt i hele kampen.
    
- De første ti minutter af hver halvleg var gode, men det er desværre ikke nok til at vinde kampe. På nogle af Lyngbys mål ser vi virkelig ringe ud, og vi bliver splittet ad, siger Emil Lyng.
    
 Silkeborgs næste opgave er mod AC Horsens 13. august.
    
/ritzau/

 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.