Røde tal hos superliga-bundprop

Fodbolden giver stort underskud i Silkeborg IF. Klubbens ejendomskompleks tjener imidlertid gode penge og er med til at sikre, at underskuddet kun bliver på 2,5 millioner.

Et historisk dårligt efterår i superligaen kan nu aflæses i regnskabet hos superligaklubben Silkeborg IF.

Selskabet bag superligaklubben, Silkeborg IF Invest, kom ud af 2014 med et underskud før skat på 2,5 millioner kroner - 4,4 millioner dårligere end året før.

Silkeborg IF Invest ejer ejendomskomplekset Papirfabrikken, og det fremgår af regnskabet, at underskuddet havde været endnu større uden denne investering.

- Papirfabrikken bidrager med et overskud på omkring 14,4 millioner kroner, mens fodbolden isoleret set giver underskud på omkring 16,9 millioner, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Direktør Kent Madsen betegner resultatet som klart utilfredsstillende. Han understreger, at de dårlige resultater i efteråret gjorde det svært at tjene penge.

- Blot fire point i 17 kampe betød mistede tv-indtægter, og da sponsorindtjeningen heller ikke levede op til forventningerne, endte årets resultat i minus.

Silkeborg IF ligger på superligaens sidsteplads - med 14 point op til den tiendeplads, der sikrer en sæson mere i ligaen.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Erhverv.