Robert skal få Bjerringbro-Silkeborg til tops

Den svenske landsholdsspiller, Robert Arrhenius, har fået tre-årig kontrakt med Bjerringbro-Silkeborg.

Den svenske landsholdsspiller Robert Arrhenius spiller i de næste tre sæsoner i Bjerringbro-Silkeborg. Med sine godt 100 kilo fordelt på 196 centimeter, sine 32 år og internationale erfaring bliver han en vigtig figur i den kommende sæsons bestræbelser på at udfordre AG København i den hjemlige Jack & Jones liga og gøre en god figur i Champions League.

- Robert Arrhenius får en nøglerolle på vores hold i den kommende sæson. Med sin internationale erfaring og fysiske styrke er jeg overbevist om, at vi kan gøre en god figur i Champions League og være med helt fremme i den danske liga, siger Bjerringbro-Silkeborgs træner, Carsten Albrektsen, i en pressemeddelelse i dag.

Stærk på stregen

Den svenske stjerne, der var med til at hente en fjerdeplads med Sverige ved VM på hjemmebane i januar, er hentet i den spanske klub CAI BM Aragon, som han har spillet for siden 2006, bortset fra en kort afstikker til THW Kiel i december 2010. Han har sin styrke på stregen (22 mål i seks Bundesligakampe for THW Kiel) og i forsvaret, og han kommer til at danne makkerskab med Kasper Nielsen i det centrale Bjerringbro-Silkeborg-forsvar i den kommende sæson.

- Jeg har fået et fantastisk godt indtryk af Bjerringbro-Silkeborg. Jeg tror på konceptet og på, at vi kan skabe resultater sammen. Det er et spændende ungt hold, hvor jeg kan bidrage med min internationale rutine, siger Robert Arrhenius.

Vil udfordre AG København

Bjerringbro-Silkeborg-direktør Frank Lajer glæder sig over, at den midtjyske klub har opnået et sportsligt format, der gør det muligt at tiltrække spillere fra øverste internationale hylde.

- Vi har store ambitioner i Bjerringbro-Silkeborg. Med tilknytningen af Robert Arrhenius sætter vi handling bag ordene om, at vi har ambitioner om at udfordre AG København i toppen af den danske liga, siger Frank Lajer.