Rally-mesteren stopper karrieren

Der er for få store løb i Danmark - derfor Christian Jensen og hans team besluttet at sige stop: - Det var en vildt hård beslutning, siger han.

Den danske mester i rally, Christian Jensen fra Ans, kommer ikke til at forsvare sit mesterskab i den nye sæson.

Christian Jensen og hans team - Peugeot Total Dealer Team DK - er blevet enige om at indstille aktiviteterne.

- Det har været helt vildt hårdt at træffe den beslutning, men flere af løbene i Danmark er simpelt hen for små i forhold til den indsats, vi lægger i det. Jeg er reelt den eneste fabrikskører i Danmark, og i sidste sæson var der kun seks løb, hvoraf de tre var mindre arrangementer. Det er simpelthen for lidt, siger Christian Jensen til www.tvmidtvest.dk.

Christian Jensen, der de sidste sæsoner har dannet makkerpar med co-driver Freddy Pedersen fra Bjerringbro, har været med i dansk rally i 17 år. Han har vundet fire danske mesterskaber og fået medaljer siden 2006.

Den midtjyske rallykører vil ikke udelukke, at han engang vil kunne finde på at stille op i et enkelt løb eller to. Men det bliver i givet fald i et helt andet set-up.

- Man kan sige, at jeg stopper på toppen. Der har været en stor opbakning fra sponsorerne, så vi kunne godt have fortsat. Men nu føler vi, at tiden er inde til at sige stop, siger han.

 

Christian Jensen og Freddy Pedersen sikrede sig i 2015 det danske mesterskab på hjemmebane i Ans. Se indslag løbet her.

 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.