Politijagt endte med ulykke: To biler kørte frontalt sammen

En politijagt endte med, at to biler kørte frontalt sammen. Sagen er nu overgået til Den Uafhængige Politiklagemyndighed.

To biler stødte torsdag aften frontalt sammen lidt uden for Silkeborg. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Ifølge vidner på stedet var det en politijagt, som endte med en ulykke, da den eftersatte kom kørende rundt i et sving mellem byerne Virklund og Rodelund på rute 52.

- Jeg går op til stedet og undrer mig lidt over, at der er en pokkers masse politifolk i indsatsvogne, civile vogne og uniformerede vogne, siger fotograf Peter Erfurt, 24-7 News, til TV MIDTVEST.

- Jeg taler med vidner på stedet og hører, hvad der er gået galt. De siger, det er en eftersætning, der er gået galt, forklarer Peter Erfurt.

Politiet ville i første omgang ikke kommentere ulykken, men bekræfter nu, at de satte efter en bilist, som ikke havde lyst til at tale med ordensmagten. Han er frakendt førerretten, men det vides ikke, om det er derfor han prøvede at stikke af.

- Ham, vi eftersætter, foretager en overhaling og kører frontalt ind i en modkørende bil, fortæller vagtchef Henrik Nielsen.

Førerne af begge biler er bragt til sygehuset, men vagtchefen kan ikke sige noget nærmere om deres tilstand. De er begge 25 år og kommer fra Silkeborg.

Politiets jurister overvejer nu, om bilisten, der stak af, skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om fængsling.

Midt- og Vestjyllands Politi fortæller, at sagen nu er overgået til Den Uafhængige Politiklagemyndighed, som det endnu ikke har været muligt at få en kommentar fra.

Ulykken skete ifølge politiet klokken 17.35. Efterfølgende var vejen spærret i begge retninger i knap 45 minutter.

/ritzau/

Det vides endnu ikke, hvor galt det er gået med de to bilister. 
Det vides endnu ikke, hvor galt det er gået med de to bilister. 
Foto: Peter Erfurt, 24-7news

Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.