Politiet på bar bund - offentliggør nye billeder og video af efterskoletyveri

Selv om politiet har delt overvågningsbilleder af to mænd, der er mistænkt for tyveri fra Levring Efterskole, så er de stadig på bar bund i efterforskningen.

For godt to måneder siden offentliggjorde Midt- og Vestjyllands Politi overvågningsbilleder af to mænd, der gik rundt på gangene på Levring Efterskole, der ligger mellem Viborg og Silkeborg.

Mændene er mistænkte for at have stjålet computere og andre elektroniske apparater fra elevværelserne. Men selv om politiet allerede i marts efterlyste de to mænd med billeder, så står de stadig uden anholdte i sagen.

- Vi har ikke fået nogle henvendelser, så vi er stadig på bar bund, siger politikommissær Bent Riber.

I et håb om at få nogle tips fra borgerne, har politiet nu valgt også at offentliggøre en video med de to mænd. Desuden har de fundet nogle nye billeder i en bedre kvalitet.

- Ved du, hvem det er, har du en idé om, hvor de opholder sig, eller har du andre oplysninger til sagen, så ring til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Tyveriet skete den 6. marts, mens eleverne var samlet i skolens fællesrum. På de 20 minutter eleverne var samlet forsvandt der computere, mobiltelefoner og airpods fra ni af skolens elevværelser.

Beskrivelse af de to mænd

 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.