Nyt om uventet dødsfald: Obduktionsrapport viser ikke tegn på forbrydelse

Der er ikke noget, der tyder på, at der er sket noget strafbart i forbindelse med et dødsfald i Gødvad ved Silkeborg.

Opdateret klokken 14.25 med information om resultatet fra obduktionen.

-----------------------------------

Tirsdag eftermiddag fik Midt-og Vestjyllands Politi svar på den obduktionsrapport, der blev lavet, efter en person blev fundet død i en villa på A. Andersens Vej i Gødvad. Ifølge efterforskningsleder hos Central Efterforskning hos Midt- og Vestjyllands Politi Tue Nissen, er der intet, som tyder på, at der skulle være begået noget strafbart i forbindelse med dødsfaldet.

- Den foreløbige melding af obduktionen viser, at der ikke noget, der tyder på, at der påført skader på den afdøde eller sket en forbrydelse, siger Tue Nissen.

Mandag eftermiddag blev Midt- og Vestjyllands Politi alarmeret om en person, der var fundet død i en villa på A. Andersens Vej i den lille by Gødvad, der ligger øst for Silkeborg.

- Det var et uventet dødsfald, som vi ikke kendte omstændighederne bag. Vi var massivt tilstede og lavede tekniske undersøgelser på stedet det meste af aftenen, fortæller Tue Nisse.

Mandag eftermiddag fik politiet anmeldelsen om dødsfaldet i en villa på A. Andersens Vej i Gødvad.
Mandag eftermiddag fik politiet anmeldelsen om dødsfaldet i en villa på A. Andersens Vej i Gødvad.
Foto: 24-7 News

Mistænkelige ting undersøgt

Sagen gik videre til Central Efterforskning, da der i første omgang var flere ting, der så mistænkelige ud, men ifølge efterforskningslederen viste de indledende undersøgelser, at der ikke var noget, der tydede på et drab.

- Vi skulle have klarlagt, hvad der var sket. Først var der nogle ting, vi fandt mistænkelige, så derfor havde vi en større efterforskning. Men vi har fået svaret nu, så derfor omprioriterer vi, siger Tue Nissen.

Han vil ikke oplyse kønnet på den afdøde. Sagen går nu videre til lokalpolitiet i Silkeborg, som alle andre sager, hvor nogen dør, uden at andre er til stede.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.