Politiet i Silkeborg: Tyder på at ny brand på Resedavej er påsat

Politiet efterforsker, om der er en sammenhæng mellem gårsdagens brand i en opgang på Resedavej i Silkeborg og de 24 påsatte containerbrande, der har plaget boligområdet.

Mandag aften rykkede både politi og brandvæsen ud til en brand i en barnevogn eller klapvogn, der stod i en opgang på Resedavej 73.

Sammen med Lupinvej er netop Resedavej det boligområde i Silkeborg, der i flere måneder i slutningen af 2019 var plaget af en stribe påsatte containerbrande.

Siden den 6. december har en 17-årig mand siddet varetægtsfængslet i sagen, og der har da også været ro på brandene siden. Alligevel kan der være en sammenhæng.

- Lige nu efterforsker vi, om branden hænger sammen med de tidligere brande i området. Vi ser meget alvorligt på sagen, da det er inde i en opgang branden starter, siger Michael Svendsen, der er politiassistent hos politiet i Silkeborg.

Han fortæller, at meget tyder på, at branden er påsat, da en barnevogn eller klapvogn ikke bare sådan begynder at brande.

- Vi kan ikke udelukke, at der kommer flere anholdelser i sagen. Lige nu efterforsker vi, om der er en sammenhæng mellem brandene, siger Michael Svendsen.

På grund af efterforskningen kan han ikke komme med yderligere oplysninger om branden.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.