Polakker flygtede på strømpefødder

Politiet leder en polak, der måske er såret efter nærkontakt med politihund.

To polske mænd havde torsdag eftermiddag så travlt med at komme væk fra politiet, at de på strømpefødder flygtede ind i en skov ved Hampen.

Politiet kom på sporet af polakkerne efter et tip fra Midtvejskroen, som for nogle dage siden havde tre polske mænd boende i en hytte. Da de tre forlod stedet, efterlod de en del billige kvindesmykker, og politiet havde derfor fortalt kroens personale, at de gerne ville have et tip, hvis polakkerne kom tilbage.

Og det gjorde de så torsdag eftermiddag. Politiet sendte en patrulje til stedet, og det lykkedes dem med det samme at anholde en af de tre. De to andre flygtede - som nævnt - ind i en skov på strømpefødder, og betjentene tilkaldte derfor assistance fra flere hundepatruljer.

Politihund vendte tilbage med blod på pelsen

Det lykkedes hundepatruljerne at anholde en mændene, mens den tredje stadig er på fri fod. Noget tyder dog på, at han var i nærkontakt med en af politihundene - hunden havde i hvert fald blod på pelsen, da den kom tilbage.

Lokalpolitiet i Silkeborg leder dermed stadig efter en polsk mand, muligvis stadig på strømpefødder og muligvis med sår efter hundebid. De to anholdte skal formentlig fremstilles i et grundlovsforhør, da politiet fandt flere nye smykker, der formentlig er stjålne.