Pludselig lå der en bil i hækken: Det kunne være gået helt galt

En bil med fire unge mennesker kørte galt i Kjellerup. Chaufføren var påvirket og har intet kørekort.

Lørdag aften udviklede sig langt fra, som Jens Kristian Vrou Christensen fra Kjellerup havde regnet med.

Ved 22-tiden hørte han og hans hustru noget larm udenfor, og kort efter lå der en ældre VW Golf på taget i hans bøgehæk.

- Vi hørte en bil komme inde fra Kjellerup. Den kom meget stærkt, og så kunne vi høre den bremse. Vi løb og ud kunne se lygterne dreje, og så fandt vi bilen inde bag ved bøgehækken, fortæller han.

Der var fire unge mennesker i bilen, og ifølge Midt- og Vestjyllands Politi kom de ikke noget til. 

Jens Kristian Vrou Christensen fortæller, at de unge mennesker løb noget forvildede rundt, men hurtigt valgte at forlade stedet. Politiet fandt senere frem til dem ved en tankstation i Kjellerup.

Ud fra bilens tilstand betragter Christensen det som meget heldigt, at de slap uskadte fra uheldet.

- Det kunne være gået rigtig galt, siger han.

Ikke første gang

En 22-årig mand fra Them har over for politiet indrømmet, at det var ham, der sad bag rattet. Den unge mand, der ikke har et kørekort, erkendte også, at han var påvirket af euforiserende stoffer. 

Man må køre 60 kilometer i timen på det stykke af Vattrupvej, hvor uheldet skete. Christensen fortæller, at der bliver kørt meget stærkt på vejen. 

- Der har været fartkontrol herude flere gange, men det hjælper ikke rigtigt. Folk bliver ved med at køre for stærkt, siger han.

Det er i øvrigt ikke første gang, han har haft ubudne gæster i haven. Det gik også galt i sommers, da en ung mand mistede herredømmet over en traktor og kørte gennem hækken.

 

Se et interview med Jens Kristian Vrou Christensen her.