Persson stopper i BSV

Bjerringbro Silkeborg Håndbold-målvogter rykker med kæresten til østeuropa efter blot et år i den midtjyske klub.

Linus Persson stopper i BSV og flytter østpå med kæresten. Det skriver Bjerringbro-Silkeborg i en pressemeddelelse.

I går kunne vi fortælle, at Perssons kæreste fra Viborg HK, Isabelle Gulldén, har opsagt sin kontrakt i Viborg, og det har nu også fået 26-årige Linus Persson til at sige farvel til Bjerringbro-Silkeborg efter den igangværende sæson.

- Jeg har været rigtig glad for at være i Bjerringbro-Silkeborg. Det er en social beslutning, som Isabelle og jeg har truffet sammen. Det vil ikke være så nemt at få det private liv til at hænge sammen, hvis jeg skulle blive i Bjerringbro-Silkeborg, så jeg er virkelig taknemmelig for, at klubben forstår min situation, og det har været muligt for mig at blive løst fra min kontrakt, siger Linus Persson i en pressemeddelelse

Persson kom til BSV i 2014, og nåede blot at spille en enkelt sæson for den midtjyske klub, der gerne ville have beholdt den svenske målvogter.

- Linus kom og spurgte os om muligheden for at følge med sin kæreste. Vi har været glade for at have Linus og Søren som makkerpar i målet, men vi vil ikke stå i vejen for Linus' ønske, så derfor har vi aftalt, at hans kontrakt udløber til sommer", siger Christian Lynnerup fra Bjerringbro-Silkeborg.

Kæresten, Isabelle Gulldén, skifter efter denne sæson til en unavngivet klub i Østeuropa.

 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Samfund.