Person omkommet i sommerhusbrand

En person er omkommet i forbindelse med en sommerhusbrand natten mellem søndag og mandag.

En person er natten mellem søndag og mandag omkommet i forbindelse med en sommerhusbrand. Sommerhuset ligger i Teglgårdsparken i Fårvang.
En person er natten mellem søndag og mandag omkommet i forbindelse med en sommerhusbrand. Sommerhuset ligger i Teglgårdsparken i Fårvang.
Foto: Peter Erfurt
Opdatering

Den omkomne er en kvinde

Politiet kan nu oplyse, at den omkomne person i sommerhuset er en kvinde. Politiet formoder det er ejeren af sommerhuset.

Der er ikke noget der tyder på, at der skulle være foregået en forbrydelse. I morgen vil el-teknikere undersøge sommerhuset.

  Klokken 01.17 mandag nat fik politiet en melding om en sommerhusbrand. Opkaldet kom fra en nabo, som også fortalte, at der formentligt var en person i sommerhuset.

  Da brandvæsen og politi ankom til sommerhuset i Teglgårdsparken i Fårvang, var det overtændt. Klokken skulle blive 02.50, før det var muligt at komme ind i sommerhuset og finde frem til personen.

  Sommerhuset er nedbrændt

  - Fordi vi vidste, der var en person i huset, slukker brandvæsenet så skånsomt som muligt i håb om, at man kan bevare spor. Men det er en svær opgave, og huset ender med at brænde helt ned, fortæller Ole Vanghøj, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

  Politiet oplyser, at de pårørende er blevet underrettet.

  Klokken 10.00 bliver der foretaget en findestedsundersøgelse med deltagelse af en læge, Det Nationale Kriminaltekniske Center og en efterforsker. Her skal dødsårsagen fastslås.