OPDATERET: Ingen alvorligt kvæstede i harmonikasammenstød

Otte biler er indblandet i et harmonikasammenstød ved Funder vest for Silkeborg. Ingen er kommet alvorligt til skade.

Et harmonikasammenstød med otte biler har fundet sted vest for Silkeborg. Ulykken blev anmeldt til Midt- og Vestjyllands Politi klokken 16.51, og lige nu ligger en bil tippet over i grøften.

Gert Høgh, vagtchef fra Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at det er en lastbil, der har påkørt to personbiler. Politiet har sendt en skiltevogn ud for at regulere færdsel, og der er ligeledes en patruljevogn og en ambulance på stedet.

Uheldet skete på den sidste del af motorvejen før Funder Bakke. Det er endnu uklart, om der er tilskadekomne ved ulykken.

Opdatering, 18.56:

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at ingen personer er kommet alvorligt til skade ved ulykken. To personer er kørt til skadestuetjek på henholdsvis sygehuset i Viborg og Aarhus, men det drejer sig altså om mindre eller ingen skader.

Uheldet skete, da to personbiler standsede i en kø. En bagvedkørende lastbil nåede ikke at bremse op og påkørte de to biler. En af personbilerne stødte så ind i endnu en forankørende personbil, og på den måde endte flere biler med buler og skrammer.

lastbil_2.jpg

Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.