Nytårskur i busgaragen for 1500 gæster

Januar er tid for nytårskure, og den tradition har de taget til sig hos busselskabet Sørens Rejser.

For femte år i træk åbnede busselskabet Sørens Rejser i dag garageportene i Kjellerup og inviterede deres mange gæster indenfor til den årlige nytårskur, hvor der var fadøl, pølser og en snak om rejser på menuen.

- Det er så dejligt. Det er skønt at høre snakken ved bordene og høre, at folk er glade og tilfredse. De fortæller ferieminder fra alle de dejlige ture, de har været på, siger René Troels, der er rejsearrangør hos selskabet. 

Den første nytårskur for fem år siden var et to-timers arrangement med småkage og kaffe, men efter at besøgstallet sidste år rundede 1300 mennesker var arrangemenet i år udvidet til seks timer. 

- Vi ved jo, hvordan folk griner og er glade, når de sidder i bussen. Hvorfor så ikke invitere dem alle til nytårskur, hvor de kan komme og hilse på nye og gamle rejsefæller samt personalet. Alle de rejseledere og chauffører, der er hjemme, er her jo, så der bliver udvekslet minder og snakket om nye og gamle ture, siger René Troels.

Sørens Rejser holder nytårskur for 1500 gæster i bussernes garage.

I år havde op mod 1500 busrejsende fundet vej til en garagen i Kjellerup. En af dem er 80-årige Birte Buch. Hun har slet ikke tal på, hvor mange gange hun har rejst med Sørens Rejser, 

- Vi skulle bare med Sørens Rejser. Der var altid service på. Vi fik sådan en god behandling med formiddagskaffe på turen og altid god betjening, fortæller hun. 

Ligeså dejligt det er for gæsterne at mødes igen, ligeså meget nyder personalet den anderledes arbejsdag. 

- Det er en fantastisk oplevelse at have gæsterne på en anden måde, end når vi har dem i bussen, siger Catthrin Mogensen. 

Til dagligt sidder hun bag rattet i busserne på tredje år. Men til nytårskuren sørger hun for at forsyne gæsterne. 

- Her står jeg bag ved disken, normalt plejer det at være mig, der er forrest.

Længere oppe i artiklen kan du se en reportage fra dagens nytårskur. Herunder kan du se et længere program fra 2016, hvor Sørens Rejser var med i TV MIDTVEST-serien Fast Arbejde.

Sørens Rejser har kørt folk på ferie siden 1969