Nyt stadion indviet: Stor dag for fan, der har været med i 50 år

Silkeborg IF indviede mandag aften klubbens nye stadion. For særligt én fan var det en stor oplevelse at være med til.

Mandag aften var en stor aften for fodboldklubben Silkeborg IF. Efter flere års venten tog klubben sit helt nye stadion, Jysk Park, i brug, da spillerne løb på den helt nye kunstgræsbane til sæsonens første hjemmekamp mod AGF.  

Inden det nye stadion, der har plads til 10.000 tilskuere, blev taget i brug, marcherede klubbens fans fra det gamle stadion, Mascot Park, til det nye.

For særligt én fan var det en speciel oplevelse. Ulla Myrhøj har fulgt Silkeborg IF i 50 år, og derfor var det noget specielt for hende at vinke farvel til det gamle stadion. 

- Jeg kneb en tåre den dag, vi spillede den sidste kamp i maj måned. Det var trist. Man ved jo, hvad man har, men man ved ikke, hvad man får, siger Ulla Myrhøj. 

Ulla Myrhøj har været med i og omkring Silkeborg IF i 50 år. For hende var det ekstra stort at indvie det nye stadion, Jysk Park.
Ulla Myrhøj har været med i og omkring Silkeborg IF i 50 år. For hende var det ekstra stort at indvie det nye stadion, Jysk Park.
Foto: Kasper Riis Kristensen, TV MIDTVEST

Hun er frivillig fotograf i klubben og har brugt utallige timer på det gamle stadion. Men selvom afskeden med det Mascot Park var svær, så glædede hun sig i dag til at træde ind på det nye stadion, der har kostet cirka 130 millioner kroner at bygge. 

- Nu synes man jo, at tiden går alt for hurtigt. Vi har glædet os så længe, så nu vil man godt lige strække den lidt, siger Ulla Myrhøj. 

Men ind kom Ulla - og alle de andre. Sammen kunne de se Silkeborg IF vinde premierekampen med cifrene 2-1. 

I aften er en stor aften for fodboldklubben Silkeborg IF. For efter flere års venten tog klubben for kort tid siden sit helt nye stadion

Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.