Navn på dødfunden mand frigivet

Midt - og Vestjyllands Politi oplyser i dag, at manden, der tidligt lørdag morgen blev fundet død i Silkeborg, var den 45-årige Torben Stenfeldt Lauritsen fra Silkeborg.

Midt - og Vestjyllands Politi har nu fået underrettet alle pårørende og oplyser derfor i dag, at manden, der tidligt lørdag morgen blev fundet død i Silkeborg, var den 45-årige Torben Stenfeldt Lauritsen fra Silkeborg.

Klokken 06.50 lørdag morgen blev han fundet død langs søbredden ved Viborgbroen i Silkeborg. Omstændighederne omkring fundet gjorde, at Midt - og Vestjyllands Politi rykkede talstært ud til dét, de længe kategoriserede som et mistænkeligt dødsfald og i værste fald et muligt drab.

Formentlig sygdom og ulykke

Både kriminalteknikere og hunde var på findestedet ved Viborgbrien i det centrale Silkeborg, der i over fem timer var afspærret for al trafik. Og herefter neddroslede politiet så mistanken om drab:

- Vores efterforskning tyder på, at der er tale om sygdom eventuel kombineret med en ulykke. Mandag bliver den afdøde formentlig obduceret, og først herefter kan vi konkludere endeligt, lød det lørdag fra vagtchef hos Midt - og Vestjyllands Politi, Anders Olesen.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Samfund.