Medie: Norsk mester ude efter ung Silkeborg-profil

Norske VG skriver, at mesterklubben Molde vil købe Silkeborgs Mads Emil Madsen.

Det er ikke sikkert, at Silkeborg IF får glæde af den unge profil Mads Emil Madsen, når Superligaen starter op igen efter vinterpausen.

Ifølge det norske medie VG har mesterklubben Molde lagt et bud på bordet på otte millioner norske kroner for midtbanespilleren. Det svarer til seks millioner danske kroner.

Molde skal angiveligt have jagtet midtbanetalentet længe, og derfor er buddet på de seks millioner danske kroner ikke det første, de har fremlagt for ledelsen i Silkeborg.

Det vides ikke, om Silkeborg har accepteret buddet på U21-landsholdsspilleren. VG skriver således, at ingen af de to klubber har ønsket at kommentere på sagen.

Mads Emil Madsen skrev i september 2018 under på en kontrakt med klubben fra Søhøjlandet, der løber frem til sommeren 2022. Men det er altså ikke sikkert, at han bliver i Silkeborg IF så længe.

I denne sæson er det blevet til spilletid i samtlige 20 Superliga-kampe, hvor han har kvitteret med at være oplægger til fem mål.

Den unge spiller havde ligeledes en bærende rolle, da Silkeborg i sidste sæson sikrede sig oprykning til Danmarks fineste fodboldselskab.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.