Massiv skuffelse i Silkeborg: - Det er forfærdeligt

​​​​​​​Silkeborg IF rykker ud af Superligaen med tre kampe tilbage af sæsonen, og det rammer truppen hårdt, lyder det efter nedrykningen.

Det har længe ligget i kortene, at Silkeborg IF formentlig ville være at finde blandt denne sæsons nedrykkere i Superligaen.

Søndag blev det så endegyldigt slået fast efter et hjemmebanenederlag på 2-1 til SønderjyskE.

Ugens gode præstationer, der blandt andet tæller en 6-0-sejr over OB, var altså ikke nok til at afværge krisen, og Silkeborg IF må derfor forlade landets bedste fodboldrække for sjette gang i klubbens historie.

- Det er forfærdeligt. Det rammer hårdt, selvom vi godt vidste, det ville blive svært. Vi har klynget os til håbet, men nu er det forbi, og det er hårdt, siger Silkeborg IFs Mads Emil Madsen, der scorede hjemmeholdets enlige mål, til TV MIDTVEST.

Kent Nielsen: - Jeg har ikke prøvet det før

Også Silkeborgs cheftræner, Kent Nielsen, er nedtrykt, selvom han udmærket var klar over, at klubben fra søhøjlandet, efter en svær sæsonstart, stod overfor en nærmest umulig mission.

- Vi er meget skuffede. Jeg har ikke prøvet det før.

- Men vi er jo også afklarede forstået på den måde, at vi længe har vidst, at det har været imod alle odds. Der har vi hele tiden været i stand til at skubbe de odds foran os, og i dag blev det så endegyldigt, siger Kent Nielsen.

Silkeborg har nu tre kampe tilbage i Superligaen, inden den fra næste sæson står på en tilværelse i 1. divison.

 

Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.