Mand anholdt efter knivrøveri mod guldsmed

En 20-årig mand er anholdt og to medskyldige stadig på fri fod efter et røveri mod en guldsmed i Kjellerup.

Mandag klokken 16.10 får politiet en anmeldelse om et røveri i Kjellerup. Hos guldsmeden Kloster-Sølv i Kjellerup truer en mand bevæbnet med en kniv sig til en bakke med sølvringe og nogle herresmykker.

Manden har en spinkel kropsbygning, hvid hudfarve og taler dansk. Med et Burberry-lignende halstørklæde for ansigtet truer han to kvinder, der arbejder i forretningen, før han forsvinder ud af butikken, hvor to andre mænd venter på ham.

På den anden side af gaden står en anden mand, som politiet beskriver som 20-25 år, spinkel af kropsbygning, hvid hudfarve og kort sort hår. Han bliver set stå ved et solcenter, og da manden bevæbnet med en kniv kommer ud af fra guldsmeden, går de to mænd mod en turkisfarvet Toyota Yaris. 

Bag rattet sidder en tredje mand med udenlandsk udseende, mørkt hår og fuldsskæg. Bilen med de tre mænd forsvinder mod Ans.

Klokken 19.59 bliver den samme bil spottet på Østjyske Motorvej, hvor politiet begynder at jagte bilen. De får den standset og anholdt en 20-årig mand fra Kgs. Lyngby, som politiet sigter for røveriet.

Midt- og Vestjyllands Politi kan ikke med sikkerhed sige endnu, om det var ham, der bar kniven. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør senere i dag. De to øvrige mænd er stadig på fri fod.

Politiet mangler stadig at undesøge bilen. Guldsmeden var også udsat for røveri i 2013. 

 

 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.