Mand amok på tankstation: Væltede hylder og rullede sig i chips

Circle K i Silkeborg havde lørdag morgen besøg af en ubehagelig gæst, der endte med at blive anholdt af politiet.

Klokken 5 lørdag morgen fik politiet en alarm fra en tankstation i Silkeborg. På Circle K på Bregnevej var en mand gået amok.

- Han vælter hylder i butikken og kaster rundt med flere varer, og rullede sig rund i alle chipsposerne, fortæller Henrik Nielsen, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Overfaldt betjente

Det var butikkens medarbejder, der alarmerede politiet, mens han gemte sig på toilettet. Men heller ikke politiets tilstedeværelse fik manden til at falde til ro.

- Han modsatte sig anholdelsen, og da vi fik han ind på stationen, forsøgte han at sparke en betjent og bed en anden betjent i armen, fortæller Henrik Nielsen.

Den anholdte er en 22-årig mand fra Them, og han var ifølge politiet påvirket, da han gik amok på tankstationen.

- Han er lige nu til afrusning, men bliver formentlig løsladt senere i dag. Han er sigtet for vold og forsøg på vold mod tjenestemand, hærværk i butikken og for at modsætte sig anholdelse, siger Henrik Nielsen.

Professionel hjælp til medarbejder

Circle K’s butikschef Camilla, der ikke ønsker at få sit efternavn frem, fortæller, at den 22-årige mand har ødelagt varer for et par tusinde kroner, og at hans besøg var en voldsom oplevelse.

- Vores nattevagt tog det umiddelbart meget pænt, og han handlede super fint. Men han får også tilbudt at snakke med en professionel om oplevelsen, siger Camilla.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.