Lyngby ydmyger Silkeborg i oprykkerduel

Lyngby vandt på udebane 4-0 over Silkeborg efter at have scoret to mål i hver halvleg.

For anden gang i træk kunne Lyngby fredag aften trække sig sejrrigt ud af et superligaopgør.

Medoprykkerne Silkeborg blev på eget græs nedlagt, og Lyngby kan rejse hjem med en 4-0-sejr. Jesper Christjansen, Kristoffer Larsen, Jeppe Kjær og Lasse Fosgaard stod for scoringerne.

Dermed har Silkeborg kun et point efter fire kampe, hvilket giver en øjeblikkelig 13.-plads. Lyngby kigger derimod op i tabellen, hvor holdet indtager en fjerdeplads med syv point for fire kampe.

Silkeborg har endnu sæsonens første mål til gode efter fire kampe.

En af dem, som kan lave mål for Silkeborg, er Robert Skov, men lige som Lyngbys Emil Larsen er han taget til OL i Brasilien. Det gav i stedet en startplads til Lasse Fosgaard i Lyngbys opstilling, imens Emil Lyng debuterede som starter for Silkeborg.

Sidstnævnte kunne ikke gøre noget ved det hjørnespark, som en fremadstormende Jesper Christjansen headede ind til 1-0 efter 17 minutter.

Syv minutter senere var Lyngby igen på pletten, da nordmanden Kristoffer Larsen blev sendt i dybden. Hårdt presset kunne han lægge bolden forbi målmand Thomas Nørgaard, og dermed var Lyngby foran 2-0.

Det blev senere til 3-0 midt i anden halvleg, da Jeppe Kjær kunne løfte den over Silkeborgs målmand efter flot opspil.

Ti minutter slog Lasse Fosgaard ydmygelsen fast, da han fladt bankede 4-0-målet ind.

Silkeborg skal nu forsøge at finde målformen før opgøret mod AC Horsens lørdag 13. august.