Lars Larsens familie takker for støtten ved bisættelse

Lars Larsen Group fordobler den halve million kroner, som indtil videre er indsamlet til fordel for kræftsag.

Lars Larsens familie takker for støtten i forbindelse med bisættelsen af erhvervsmanden for en uge siden.

- Det har været rørende at opleve de mange positive kommentarer, og hvor stor en inspiration min far har været for mange mennesker.

- Derfor vil jeg både på egne vegne og på vegne af min mor, min søster og vores børn udtrykke vores taknemmelighed for alle de mange hilsner og blomster, vi har modtaget.

- Både fra familie, venner, forretningspartnere og alle dem, som ikke kendte min far personligt, men som alligevel har sendt en hilsen, siger Lars Larsens søn, Jacob Brunsborg, i en pressemeddelelse fra Jysk.

Lars Larsen har tidligere medvirket i et længere portræt-interview på TV MIDTVEST. Dynekongen kom fra fattige kår i Thy og endte som Danmarks fjerderigeste mand.

Stifteren af Jysk-koncernen med over 25.000 ansatte i hele verden sov stille ind 19. august i sit hjem ved Silkeborg.

Lars Larsen var i flere måneder syg af leverkræft.

Indsamling har rundet halv million

Forud for dynekongens bisættelse torsdag den 22. august havde familien udtrykt ønske om, at man i stedet for kranse donerede beløbet til Kræftens Bekæmpelse. Torsdag morgen var der indsamlet 572.230 kroner via hjemmesiden mindegave.dk.

Koncernen har besluttet at fordoble beløbet, når indsamlingen slutter om få dage.

- Det er vi utrolig glade for, og derfor har vi også besluttet, at Lars Larsen Group fordobler det indsamlede beløb, når indsamlingen slutter på lørdag.

- Ved på den måde at støtte forskning og behandling håber vi, at der på sigt er færre familier, der skal igennem det, vi har oplevet, siger Jacob Brunsborg.

Der er både bidrag fra familie, venner, medarbejdere og forretningspartnere.

Men der er også mange mennesker, der ikke kendte Lars Larsen personligt, som har sendt en hilsen og en donation, oplyses det.

Jacob Brunsborg har nu overtaget posten som bestyrelsesformand i Jysk.

/ritzau/

Hundredevis var mødt frem for at sige et sidste farvel til hele Danmarks dynekonge.

Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Samfund.