Lars Larsen vil skabe et mini-Ikea

Dynekongen har planer om at udvide forretningen og skabe et mini-Ikea.

Det er ikke små planer, dynekongen Lars Larsen går rundt med. Han vil udvide sit salg af boliginventar og på længere sigt lægge sig ud med én af markedets helt store spillere, Ikea.

Og det er ikke noget, der kommer ud af den blå luft. De seneste år har han nemlig opkøbt flere virksomheder som har fokus på boligindretning og inventar. Det skriver Midtjyllands avis.

- På længere sigt har jeg en drøm om, at vi kan lave noget, der ligner et mini-Ikea. Bolighuse, som skal indeholde nogenlunde samme produkter som Ikeas. Men husene skal som udgangspunkt ikke være så store som Ikeas, siger Lars Larsen til avisen.

Fundamentet eksisterer allerede

Planerne går på, at flere af de virksomheder, der hører under Lars Larsen Group, skal være en del af større bolighuse på cirka 10.000 kvadratmeter.

- Det skal være et stort hus, hvor der ligger en Jysk, en Ilva, og der kan ligge forskellige andre af mine firmaer. Men de skal drives samlet. Det skal være et sted, hvor der er alt til boligen. Det skal prøves af på et tidspunkt, siger Lars Larsen.

Udover Jysk og Ilva ejer Lars Larsen blandt andet også møbelforretningerne Idémøbler og Actona. 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Erhverv.