Kommune efterlyser værnemidler hos borgere og erhvervsliv

Silkeborg Kommune efterlyser blandt andet desinfektionsservietter, engangsforklæder og andre værnemidler fra borgere og erhvervsdrivende.

Har du værnemidler i overskud? Så vil Silkeborg Kommune rigtig gerne have dem. På kommunens hjemmeside efterlyser man derfor borgere og virksomheder, som har værnemidler i overskud.

- Vi er godt med på værnemidler, men nogle produkter er blevet meget svære at skaffe. Især servietter til desinfektion af overflader er en mangelvare, siger Søren Boisen, leder af Silkeborg Kommunes indkøbs- og udbudsteam.

quoteHele verden efterspørger værnemidler, og vi vil særligt gerne have flere desinfektionsservietter, engangs-forklæder og -kitler ind på vores lager

Søren Boisen, Silkeborg Kommune

Derfor opfordrer kommunen alle borgere, foreninger, virksomheder eller andre, som ligger inde med ekstra værnemidler, som de ikke selv skal bruge, til at kontakte kommunen. Værnemidler er særligt vigtige lige nu for at kunne beskytte borgere og medarbejdere i blandt andet sygeplejen, hjemmeplejen og på plejehjem mod coronasmitte.

- Hele verden efterspørger værnemidler, og vi vil særligt gerne have flere desinfektionsservietter, engangs-forklæder og -kitler ind på vores lager, siger Søren Boisen.

Silkeborg Kommune efterlyser disse værnemidler

Ønsker man at aflevere sine værnemidler til kommunen, så kan man læse mere om, hvordan det skal foregå på kommunens hjemmeside. 

I flere uger har der været mangel på værnemidler i det midt- og vestjyske sundhedsvæsen, men nu er der nye forsyninger på vej.