Knivstikkeri i Kjellerup: - Der var blod overalt

En mand fra Kjellerup er indlagt på Skejby Sygehus med flere knivstik i brystet. Politiet forsøger at få overblik over situationen, hvor to mistænkte gerningsmænd er på fri fod.

Omkring midnat lørdag aften blev Midt- og Vestjyllands Politi kaldt ud til en adresse på Nørrelundvej i Kjellerup, hvor der var opstået voldsom tumult mellem en gruppe mænd. Det fortæller vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch.

- Der var blod overalt, og der var både blevet brugt knive, støvsugerør og peberspray, fortæller Jens Claumarch.

En af de implicerede var blevet stukket tre gange i brystet med en kniv, og han blev hurtigt indlagt på Skejby Sygehus med en punkteret lunge. Han er uden for livsfare.

Politiet var hurtige til at anholde tre mænd, der er kammerater til den forurettede. Vagtchefen oplyser, at alle - inklusiv forurettede - havde læsioner på hænderne, og at ingen af dem på daværende tidspunkt ønskede at udtale sig.

Det gjorde, at politiet havde svært ved at finde ud af, hvad der var sket. Faktisk var hændelsesforløbet så ukendt, at de ikke var sikre på, at de anholdte rent faktisk var gerningsmændene. I løbet af søndag begyndte de nemlig at fortælle om forløbet og rettede ny mistanke mod to ukendte mænd.

- De har fortalt, at de forsvarede sig mod to gerningsmænd, som så stadigvæk er på fri fod. Vi prøver virkelig at finde hoved og hale i det hele, siger Jens Claumarch.

Ingen af de fire mænd, som alle bor i Kjellerup-området og i Aarhus, er i forvejen kendt af politiet. Hvis man har oplysninger i sagen, bedes man ringe til Midt- og Vestjyllands Politi på 114.