Knivoverfald mod 18-årig var opdigtet

En ung kvinde har erkendt, at hun opdigtede et knivoverfald mod hende fredag aften i Silkeborg.

Fredag aften anmeldte en 18-årig kvinde et knivoverfald på en sti ved Arentdalsvej i Silkeborg. Politiets efterforskning har nu ført til, at den 18-årige i dag har erkendt, at der er tale om et opdigtet knivoverfald.

Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

- Kvinden lægger mærke til, at en mand følger efter hende. Han indhenter hende og vælter hende omkuld. Da hun ligger ned, finder han en kniv frem, sagde vagtchef Anders Olesen lørdag til Ritzau.

Ifølge den 18-åriges forklaring snittede manden i hende, men det lykkedes hende at vriste sig fri, da et ægtepar kom gående med en hund.

Hele weekenden har Midt- og Vestjyllands Politi efterlyst vidner til overfaldet. Sagen vil nu blive færdigbehandlet, og grundet særlige omstændigheder har politiet ikke flere oplysninger på nuværende tidspunkt.

Far: Vi er chokeret

I lørdags stod faren til den 18-årige kvinde frem i et indslag i TV MIDTVEST, hvor han bad omverdenen om hjælp til at finde gerningsmanden.

Han er chokeret over, at overfaldet mod hans 18-årige datter viser sig at være opdigtet. Han ønsker nu, at familien får noget ro.

- Ligesom alle andre er vi selvfølgelig dybt chokeret. Vi er trætte af, at det her kunne ske, og nu handler det om, at der bliver lukket ned for det. Vi har brug for noget ro, imens vores datter får den rette hjælp, siger den 18-åriges far.

- Vi er har gjort det, enhver forælder ville gøre. Vi har handlet i god tro, ellers har jeg ingen kommentarer, slutter han.

 

Politiet efterlyste lørdag et ældre ægtepar, der ifølge den 18-årige var kommet hende til undsætning. Det viser sig nu at være løgn.

 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.