En hævnakt førte til påkørsel og knivjagt i Silkeborg

En mand blev fredag påkørt af en bil i Silkeborg, og samtidig er en mand blevet set med en kniv. Politiet fortæller, at de to sager er relateret.

Opdatering

De tre gerningsmænd bliver ikke fremstillet i grundlovsforhør. Det oplyser vagtchef Jan Nørrum fra Midt- og Vestjyllands Politi til TV MIDTVEST sent fredag aften. Politiet har vurderet, alvoren af sagen ikke var stor nok til en fængsling. Sagen vil nu gå til lokalpolitiet i Silkeborg.

  I Silkeborg modtog politiet tidligere en ameldelse om, at en mand er blevet jagtet af en anden mand med en kniv. Samtidig modtog de også en anmeldelse om, at en mand var blevet påkørt af en bil. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

  - Vi har modtaget de to anmeldelser, og det er vores bedste opfattelse, at de to sager har noget med hinanden at gøre. Det tager vi meget alvorligt, og vi har sat en hundepatrulje i gang med at søge efter kniven, fortalte Jan Nørrum, der er vagtchef i Midt- og Vestjyllands Politi, fredag eftermiddag

  Politiet oplyser, at knivepisoden og påkørslen har fundet sted på Hjejlevej, hvor Bygningen på Hjejlevej 47 har taget skade efter påkørslen.

  En grå Nissan-personbil påkørte den forurettede på Hjejlevej 47, hvor blandt andet en cykel har måtte tage skade af sammenstødet.
  En grå Nissan-personbil påkørte den forurettede på Hjejlevej 47, hvor blandt andet en cykel har måtte tage skade af sammenstødet.
  Foto: Svend Vilhelm Mikkelsen / TV MIDTVEST

  Vagtchefen oplyser samtidig, at man har anholdt tre mand i sagen. En for knivbesiddelse og to for påkørslen.

  - Vi kender ikke det præcise tidsforløb for de to sager, men vi er ved at finde hoved og hale i sagen. Vi ved dog, at der tidligere på dagen har været noget vold på Spættevej, som kan være forudgående til det, vi har set på Hjejlevej, sagde Jan Nørrum fredag eftermiddag.

  Politiet fortæller til TV MIDTVEST fredag aften, at personen, der blev påkørt, havde været en del af noget tumult på Spættevej et par 100 metter fra Hjejlevej. Det medførte, at den anden person fra episoden på Spættevej bliver samlet op af to kammerater, som så kører mod Hjejlevej, hvor påkørslen finder sted.

  Der er tale om en såkaldt hævnakt, fortæller politiet.

  Manden, der er blevet påkørt, er ikke kommet voldsomt tilskade.

  Kniven er også blevet fundet, men politiet mangler stadig at finde ud af, hvad knivens præcise rolle i fredagens hændelser har været.

  Århusbakken, der tidligere har været spærret i forbindelse med påkørslen,  er nu åben for kørsel i begge retninger igen.

  Politiet har forladt stedet og er nu ved at finde ud af med deres jurister, om tre anholdte skal i grundlovsforhør.

   

  En medtaget grå Nissan er nu blevet fjernet fra Hjejlevej, men tidligere så det sådan ud, efter at bilen var braget ind i bygningen på Hjejlevej 47.
  En medtaget grå Nissan er nu blevet fjernet fra Hjejlevej, men tidligere så det sådan ud, efter at bilen var braget ind i bygningen på Hjejlevej 47.
  Foto: Peter Erfurt, 24-7news

  Opdateres...

   


  Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.