KIF knockouter BSV i ligapremiere

Bjerringbro-Silkeborg førte ved pausen, men tabte med hele 16-25 i ligapremieren mod KIF Kolding København. (Foto: TV2 Sporten)

Foto: Arkivfoto TV MIDTVEST

KIF Kolding København fik lørdag en fremragende start på Herre Håndbold Ligaen med en udesejr over Bjerringbro-Silkeborg.

De forsvarende mestre vandt uden de store problemer 25-16 over midtjyderne, der har forstærket sig med stregprofilen Michael V. Knudsen før denne sæson.

Det begyndte meget godt for Knudsen og BSV, der førte 9-8 ved pausen, men i kampens sidste halve time gik det helt galt for Peter Bredsdorff-Larsens mandskab. De sidste 30 minutter endte 17-7 til KIF.

Selv om der var tale om en ligapremiere, så er BSV hårdt plaget af skader. Michael V. Knudsen måtte spares i store dele af opgøret på grund af problemer med baglåret. Derudover måtte den norske stjerne Kristian Kjelling tage plads på tilskuerpladserne.

Gæsterne fra KIF stiller ligesom i sidste sæson med et skræmmende mandskab med profiler som Kasper Hvidt i målet, Bo Spellerberg og Lars Jørgensen. Kasper Irming er samtidig på vej op i omdrejninger efter en korsbåndsskade.

/ritzau/