Kennet er Danmarks bedste til udkørsel af træ

Det er langt fra første gang, at årets danmarksmester tager pokalen med hjem.

Han ankom med vandrepokalen, og da dagen var omme kunne han tage den med hjem igen.

Maskinfører Kennet Birch Vinderslev fra Silkeborg blev i weekenden til Langesømessen danmarksmester i den specielle disciplin udkørsel af træ, og det for andet i år i træk.

- Det er naturligvis meget tilfredsstillende at vinde mesterskabet. Jeg kører jo mod nogle af landets mest erfarne og rutinerede maskinførere. Det er i det hele taget en rigtig god dag. Mine børn er med, og det betyder meget at kunne dele oplevelsen med min familie, siger Kennet Birch Vinderslev begejstret.

I år kæmpede i alt otte duellanter i skoven om at vinde sejrstrofæet. Arrangørerne af DM i udkørsel var Dansk Skoventreprenør Forening, der sammen med Danske Maskinstationer og Entreprenører delte stand på Langesømessen.

Flere discipliner

Alle otte deltagere startede med en kvalifikationsrunde, hvoraf de fire bedste gik videre til finalen. Disciplinerne var tårnbygning og præcisionslæsning i terræn, og udkørselsmaskinen var en stor John Deere 810E.

Kennet Birch Vinderslev endte som en suveræn vinder, da han klarede finalen på tiden 13:13, hvor Josef Karlsson gjorde det med tiden 16:14.

Disciplinerne var tårnbygning og præcisionslæsning i terræn.
Disciplinerne var tårnbygning og præcisionslæsning i terræn.
Foto: DM&E

Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Samfund.