JYSK ny storsponsor i BSV

Lars Larsen får fremover trykt sit firmanavn på spillertrøjerne hos BSV.

Endnu en storsponsor bakker op om Bjerringbro-Silkeborg-drengene. Det bliver JYSK, som fremover skal være én af storsponsorerne I klubben. Der betyder, at JYSK-logoet fremover kommer til at pryde Bjerringbro-Silkeborg-trøjerne, sammen med Grundfos og Jyske Bank.

- JYSK kommer i en kategori lige under vores hovedsponsorer, hvor de også kommer på trøjerne, siger BSV-direktør Jesper Schou.

JYSK har allerede lagt navn til klubbens hjemmebane, JYSK Arena  i Silkeborg, men det glæder Silkeborg-direktøren, at samarbejdet nu bliver udvidet yderligere.

- Det glæder mig, at jeg nu kan støtte yderligere op om sporten i mit lokalområde, Silkeborg. At Jysk bliver trøjesponsor kommer i naturlig forlængelse af vores eksisterede sponsoraftale med JYSK Arena - og jeg ser frem til at se spillerne løbe på banen med JYSKs logo, siger Lars Larsen.

Samarbejdet har været et mangeårigt ønske fra klubben, så det glæder direktøren, at det nu bliver en realitet.

-Vi er stolte af, at JYSK ser værdien i en udvidelse af samarbejdet. Vi har i dag to stærke hovedsponsorer i Grundfos og Jyske Bank. Aftalen med JYSK styrker vores fundament yderligere, siger administrerende direktør i Bjerringbro-Silkeborg Jesper Schou.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Sport.