Jesper Nøddesbo forlænger med Bjerringbro-Silkeborg

En vigtig brik til næste års hold er faldet på plads i Bjerringbro-Silkeborg, hvor Jesper Nøddesbo tager et år mere på stregpositionen.

Foto: Alexandra Lund Lysgaard, TV MIDTVEST

Jesper Nøddesbo har brugt det sidste stykke tid på at mærke efter, om han har lyst til at stille håndboldskoene på hylden, eller om tiden med træning i JYSK arena og kampe i den danske herreliga ikke var slut endnu.

Jeg har tænkt mange tanker og har måske også en tendens til at overtænke tingene en lille smule.

Jesper Nøddesbo, håndboldspiller, BSH

- Jeg er glad for, at klubben kan bruge mig et år mere, men også at jeg har lysten til det, og jeg føler mig privilegeret i forhold til at kunne træffe beslutningen på den baggrund. Jeg kan se, at der begynder at optegne sig noget på den anden side af min håndboldkarriere, som også kunne være spændende at begive mig ind i, men jeg kan også mærke, at jeg har lyst til at spille mere og stadig synes, at det er sjovt, siger stregspilleren, som netop har sat sin signatur på en et-årig kontraktforlængelse med Bjerringbro-Silkeborg.

Læs også Nu er det slut: Jesper Nøddesbo stopper på landsholdet

En god mavefornemmelse

Det var ikke en nem, men en meget naturlig beslutning, fortæller Jesper Nøddesbo:

- Det er lysten, der stadigvæk driver værket, og min krop kan holde til det. Der er andre ting, som jeg godt kunne kaste mig over nu, men jeg vil gerne give mig selv det år mere, fordi jeg netop kan mærke, at lysten er der.

Nu, hvor beslutningen er truffet, står stregveteranen tilbage med en god fornemmelse i maven.

- Jeg har tænkt mange tanker og har måske også en tendens til at overtænke tingene en lille smule. Det er altid rart, når man så har truffet en beslutning, og nu er den endda blevet truffet i god tid. Så nu har jeg halvandet år, hvor jeg kan nyde at spille håndbold, siger Jesper Nøddesbo med smil.

Vi var stolte og glade, da Jesper efter 10 år i Barcelona valgte at spille for Bjerringbro-Silkeborg, og ligeledes er vi glade for, at han stadig har lysten og motivationen til at tage et år mere.

Jesper Schou, direktør, BSH

Stadig sulten

- Vi mærker en spiller, der stadig har en stor sult for at spille håndbold, og det er vigtigt. Vi var stolte og glade, da Jesper efter 10 år i Barcelona valgte at spille for Bjerringbro-Silkeborg, og ligeledes er vi glade for, at han stadig har lysten og motivationen til at tage et år mere, siger Bjerringbro-Silkeborgs direktør Jesper Schou. 

Jesper Nøddesbo er en spiller, som stadig holder et højt niveau. Det afspejler hans scoringsprocent, som i år er på 88 procent. Også hans rutine kommer hele holdet til gode, og hans medspillere kan trække på stregveteranens erfaring både på og uden for banen.