Indbrud: Tyve stjal 25 mærkevare-cykler   

Smadrede rude og stjal 25 cykler for over en halv million kroner fra Cycle Sport i Silkeborg.

Cykelbutikken Cycle Sport i Silkeborg har i nat været udsat for et indbrud af de helt store. 

- Det er irriterende og forfærdeligt at få en SMS klokken tidligt morgen om indbrud og møde ind til en butik, der flyder med glasskår, siger Lars Wilbuer, der er butiksbestyrer hos Cycle Sport Silkeborg. 

25 cykler af de kendte mærker, BMC, Scott og Niner er blevet stjålet i nattens mulm og mørke. 

- Tyvene har smadret en stor rude ind til butikken, hvorefter det er lykkedes dem at slippe afsted med de 25 cykler, fortæller vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Carsten Henriksen. 

Den præcise værdi af cyklerne er endnu ikke gjort op, men ifølge Lars Wilbuer, så er der tale om en værdi der overstiger 500.000 kroner. 

- En håndfuld af cyklerne koster over 50.000 kroner stykket. De er selektive når de går ind i butikken, de kigger simpelthen efter prisskiltene, siger Lars Wilbuer. 

Det er ikke mere end halvt år siden Cycle Sport Silkeborg havde indbrud, men selvom der er triste miner i dag, så holder butikken åbent. 

- Nej, vi giver ikke så let op. Nu skal vi have ryddet op og så må vi videre, siger Lars Wilbuer. 

Politiet beder om hjælp 

Politiet fik anmeldelsen klokken 04:25, og er nu ved at undersøge for videovervågning efter indbruddet.

I samme ombæring beder politiet borgere henvende sig, hvis de har set eller hørt noget omkring Cycle Sport på Håndværkervej i Silkeborg.

- Med så mange cykler må der have været en varevogn eller andet involveret. Så har man set sådan en rulle rundt i området i nat, så hører vi gerne om det, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Carsten Henriksen.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.