Hovedvej 13 er nu åben igen: Stearinlys på vejen forsinkede oprydningen

Hovedvej 13 nord for Hjøllund har været spærret i begge retninger i 11 timer, efter at en lastbil og en personbil er kørt sammen.

Arbejdet med at fjerne de stearinlys, som den forulykkede lastbil var læsset med, er fortsat igang. Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Opdateret 15.18

Vejen er nu åbnet i begge retninger igen efter at have været spærret i over 11 timer. Grunden til, at oprydningen efter ulykken tog så lang tid er, at lastbilen var læsset med kasser med stearinlys, som skulle fjernes manuelt fra lastbilens lad og fra vejen.

Kort før klokken 4.00 i nat kørte en personbil og en lastbil frontalt sammen på hovedvej 13 nord for Hjøllund ved Silkeborg. Både lastbilen og personbilen væltede.

Vi opfordrer bilister til at udvise lidt tålmodighed.

Carsten Henriksen, vagtchef

- Lastbilen kører mod syd, mens personbilen kører mod nord. Der er to personer i bilen og en i lastbilen. Alle er kørt på sygehuset, oplyser Carsten Henriksen, der er vagtchef ved Midt og Vestjyllands Politi.

Vagtchefen har ikke fået melding om, at nogen skulle være i kritisk tilstand, men mere kan han ikke sige om de impliceredes tilstand.

Vej spærret i mange timer

Hovedvej 13 har siden uheldet været spærret i begge retninger, og det vil den være nogle timer endnu.

- Vi opfordrer bilister til at udvise lidt tålmodighed, siger Carsten Henriksen.

Der er etableret omkørsel, så man forholdsvist nemt kan komme på vejen igen.

Det er endnu uvist, hvad der er årsag til uheldet.

  Foto: Peter Erfurt, 24-7news