Hans datter blev overfaldet: Håber på hjælp fra vidner

18-årigs far tør ikke tænke på, hvad der var sket, hvis gerningsmanden ikke var blevet forstyrret.

John Rothborg Mortensen fra Silkeborg fik fredag aften en opringning, som alle forældre frygter. Hans 18-årige datter ringede fra sygehuset og fortalte, at hun var blevet overfaldet af en knivbevæbnet mand.

- Vi kunne i vores vildeste fantasi ikke forestille os, at vores datter på den måde skulle overfaldes helt umotiveret. Vi kan slet ikke forholde os til det - det er helt urealistisk, siger han til TV MIDTVEST.

Hans datter var på vej hjem fra arbejde, da hun omkring klokken 21.30 blev overfaldet på et stisystem ved Arentdalsvej. En mand væltede hende omkuld og satte sig ovenpå hende med en kniv, så hun fik snitsår i ansigtet og på armen.

Heldigvis valgte gerningsmanden at stikke af, da han blev forstyrret af et ældre ægtepar, der var for at lufte en hund. Politiet vil meget gerne tale med dette ægtepar og eventuelle andre vidner, der kan hjælpe med at opklare sagen. John Rothborg Mortensen appellerer også til ægteparret og andre vidner om at henvende sig. 

- Jeg tør slet ikke tænke på, hvad der var sket, hvis ægteparret ikke havde været der. De har været medvirkende til, at vores datter er sluppet så forholdsvis billigt, siger han.

Oplysninger i sagen kan gives til Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 114.

 

John Rothborg Mortensen fortæller her, hvordan han reagerede, da han hørte om overfaldet.

 

Signalement af gerningsmanden

 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien 112.