Handelsstandsforening ærgrer sig over droppet butikscenter

handelSilkeborg ærgrer sig over, at et planlagt butikscenterbyggeri er skrinlagt. Nu vil entreprenøren bag bygge boliger på grunden.

Det ærgrer formanden for handelSilkeborg, Michael Schölarth, at entreprenørvirksomheden, A. Enggaard, har droppet planerne om at bygge et butikscenter centralt i byen.

- Silkeborg kunne godt bruge den ekstra dimension, at der også var et center her, siger han.

Det har ikke været muligt for entreprenøren at leje de cirka 60 butikslokaler ud.

- Hver gang, vi fik nogle kontrakter i hus, var der nogle andre, der endte med at få lidt kolde fødder, forklarer entreprenørdirektør Asger Enggard.

Ikke kun ærgrelse i byen

Mens både entreprenør og handelSilkeborg ærgrer sig, er der blandt de borgere, TV MIDTVEST talte med fredag, også tilfredshed at finde.

- Jeg er vældig glad for, at vi ikke får noget butikscenter, for jeg tror ikke, det ville overleve, fortæller Leif Østergaard, der er butiksassistent i Silkeborg.

I stedet vil entreprenøren, der også stod bag det butikscenter, som ikke blev til noget i Holstebro, bygge boliger på grunden. Eventuelt med en håndfuld forretninger og et madmarked a la streetfood-markeder, som man kender fra blandt andet Aarhus og Viborg.

 

 


Læs flere artikler fra Silkeborg eller i kategorien Forbrug.